Workshops 2003

Lino, Tina og Gwendoline, Kovalam Beach, Sydinden, december 2002-januar 2003

Lino, København, 8.-12. oktober 2003


Rejsebreve og billeder fra Kovalam Beach, Sydindien

Her finder du en række rejsebreve og et lille billedgalleri fra Lino Mieles intensive astanga-yoga-workshop på taget af Hotel Peacock, Light House Beach, Avadu, Thiruvananthapuram i december 2002 og januar 2003.

Denne intensive workshop med Lino, Gwendoline og Tina afholdes årligt i den lille by Kovalam Beach i nærheden af Thiruvananthapuram, hovedstaden i delstaten Kerala i det sydligste Indien. På workshoppen, som dette år havde deltagere fra store dele af Verden, blev der trænet seks af ugens syv dage med individuel instuktion på højt niveau. Den øvrige del af dagen gik i mange tilfælde med ren afslapning eller med forskellige former for ayurvedisk behandling eller massage.

27/11-02 Last minute preparations...
7/12-02 Ankomst til Lighthouse Beach
16/12-02 Yoga i Kovalam, uge 1
31/12-02 Nissehue og myggespray
16/01-03 Smells of India
6/2-03 Opsummering og evaluering

Gwendoline Hunt hjælper Jeppe ned i bagoverbøjningen.Lino Miele forklarer ved en playground.Thomas og Lino på stranden.Juletræning i shalaen på Peacock Hotel.Padmasana med nissehue, julemorgen 2002.
Shalaen på taget af Peacock Hotel.Lighthouse Beach by night.Solnedgang over Kovalam Beach.Fiskere og en elefant på de lokale backwaters nær Thiruvananthapuram.Fiskere trækker nettet ind på Lighthouse Beach en tidlig morgen.
GruppefotoPachimottanasanaGwendoline hjælper Heidi ind i BekasanaHovedstandSkorpionen


Lino Miele, København, 8.-12. oktober 2003

Astanga-skolen på Vesterbrogade dannede endnu engang rammen om en workshop med Lino Miele fra Italien, skolens leder. Der blev tilbudt undervisning i henholdsvis fem dage for øvede på Mysore-niveau og fire dage for begyndere, let øvede og øvede på næsten-Mysore-niveau. Som sædvanlig var der godt fyldt op i shalaen og masser af energi og varme. Billederne er fra morgenpraksis i tæt og fugtig atmosfære i den store shala.

seneste opdatering:
12.01.2005